Deelnemen aan Holland Paviljoen op Grüne Woche 2019, Berlijn

Bent u geïnteresseerd in het betreden van de Duitse markt en wilt u de Duitse consument leren kennen? Heeft u al jaren een handelsrelatie met Duitsland en blijft u graag in contact met uw klanten? Of wilt u uw netwerk in de agro en food sector uitbreiden? Dan is de Internationale Grüne Woche (IGW) van 18 t/m 27 januari 2019 een interessante beurs voor u.

De beurs is een goede gelegenheid om richting onze internationale partners te laten zien hoe onze landbouw en voedingssector bijdragen aan de maatschappelijke uitdagingen in de wereld. De aanwezigheid van minister Schouten, diverse Tweede Kamerleden en Gedeputeerden uit de provincies en internationale partners maken deelname aan de beurs tot een waardevol netwerkevenement.

Holland Paviljoen - Qualität wächst in Holland

Het Holland Paviljoen krijg een innovatieve, groene en kleurrijke uitstraling en zal voor de bezoeker herkenbaar zijn als Nederland. In het Paviljoen wordt aandacht besteed aan verschillende beleidsthema’s, waarbij verduurzaming van de voedselketen centraal staat, te weten:

  • het verbinden van landbouw en natuur;
  • verbeteren van de positie van de voedselproducent;
  • zorgvuldig gebruik van hulpbronnen en impact op mens, dier en milieu minimaliseren en
  • het verbinden van voedselconsumptie en voedselproductie.

Het Holland Paviljoen wordt geopend door minister Schouten. Haar werkbezoek zal de aanwezigheid van het Nederlandse bedrijfsleven ondersteunen. Sterker nog: het gezamenlijk optrekken van overheid en bedrijfsleven zal elkaars boodschap alleen maar versterken.

Hoe kunt u deelnemen?

U kunt op twee manieren deelnemen aan het Holland Paviljoen:

A. met een eigen commerciële stand, wat inhoudt dat u producten kunt verkopen aan de bezoekers

B. met een niet-commerciële presentatie/stand die aansluit bij één of meerdere beleidsthema’s van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

Bij beide vormen van deelname is het mogelijk om ook informatieve presentaties, leuke activiteiten en workshops te organiseren in het Paviljoen. Op de website vindt u de de voorwaarden voor deelname

Interesse, vragen of het voorleggen van ideeën?

A. Eigen commerciële stand in Holland Paviljoen: U kunt zich aanmelden bij de Messe Berlin of u kunt contact opnemen met Gianna Corbelli van Duits-Nederlandse Handelskamer, T 070-311 4158, E g.corbelli@dnhk.org
DEADLINE: vrijdag 14 september       

B. Aansluiten bij beleidsthema’s: U kunt contact opnemen met Sandra Pompe, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, M 06-11525837, E sandra.pompe@rvo.nl of met Jasper Dalhuisen, Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, M 06-46356839, E j.m.dalhuisen@minez.nl
DEADLINE: vrijdag 14 september.