Update GulFood Manufacturing 2020

Door de wereldwijde Coronavirus crisis worden veel beurzen uitgesteld of verplaatst. Namens de organisator van het Holland Paviljoen op GulFood Manufacturing, Orange Management, hierbij een update over de voortgang van de beurs in november 2020. 

Achter de schermen is Orange Exhibition Management met Dubai World Trade Centre (DWTC) in gesprek geweest aangaande de voortgang van Gulfood Manufacturing in november 2020. Hierbij in het kort de info relevant voor Nederlandse deelnemers.

Mocht de Gulfood Manufacturing toch door DWTC worden geannuleerd dan zijn er nu 2 opties:

  • Wanneer u de rekening voor ruimte en standhuur aan OEM heeft betaald, ontvangt u dat bedrag retour
  • Wanneer u de rekening voor ruimte en standhuur aan OEM heeft betaald, kunt u dit bedrag “doorschuiven” naar de editie in 2021

U bent dus uw geld voor deelname niet kwijt. Echter, wanneer een bedrijf toch zelf besluit de deelname te annuleren (na bevestiging van deelname en/of na betaling van de rekening aan OEM) en de beurs gewoon volgens planning doorgaat, dan gelden de voorwaarden op pagina 3 van het aanmeldingsformulier, Exhibitor Cancellation. Dus de gewone gang van zaken.

Tevens is dit project aangemeld bij Internationaal Ondernemen wat inhoudt dat u voor deelname aan het Holland Paviljoen kunt u wellicht in aanmerking komen voor een missievoucher ter waarde van EURO 1500,00.

Voor meer informatie over de missievoucher klik hier. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met Orange Exhibition Management via: cc@orange-management.com