GreenTech Amsterdam verplaatst naar oktober 2020

In verband met de verwachte duur van de mondiale coronacrisis wordt de GreenTech Amsterdam verschoven van 8-10 juni naar 20-22 oktober 2020. RAI Amsterdam geeft hiermee als organisator gehoor aan de expliciete wensen van zowel exposanten als bezoekers om het evenement te verzetten.

Greentech

Door het coronavirus worden veel reizigers geconfronteerd met reisbeperkingen en maatregelen die door hun eigen land zijn getroffen. Om zowel het nationale als het internationale bereik en de kwaliteit van het evenement te behouden, is een nieuwe datum vastgelegd.

"Door de show te verplaatsen naar 20 - 22 oktober 2020, bieden we onze exposanten de best mogelijke tijd om hun oplossingen in de schijnwerpers te zetten, en om zaken te doen met hun collega's. Vooral in deze uitdagende tijden hebben we hun deskundige mening en advies nodig over hoe de tuinbouwsector in de wereld kan worden geoptimaliseerd, zodat we de wereld kunnen blijven voeden", aldus Mariska Dreschler, directeur Tuinbouw GreenTech over de verschuiving van de beurs.