GreenTech breidt uit naar het Amerikaanse continent

 Van dinsdag 24 tot en met donderdag 26 maart zal de eerste editie van GreenTech Americas plaatsvinden in de stad Querétaro, Mexico.

Radio-interview

De Mexicaanse tuinbouwsector heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt en biedt grote kansen voor onder andere Nederlandse toeleveranciers.  

Beluister hier het radio-interview uit November 2019 met directeur internationale programma’s RVO, Tjerk Opmeer, bij BNR Nieuwsradio: radio-interview

Gedurende 3 dagen zullen regionale en internationale marktleiders gedurende GreenTech Americas samenkomen om te netwerken en de uitdagingen in de tuinbouwsector te bespreken. Naast de tentoonstelling is er een conferentieprogramma waar experts hun kennis delen over investeringsmogelijkheden, nieuwe technologieën in de tuinbouw en nog veel meer.
De inmiddels uitverkochte beursvloer biedt plek aan 120 bedrijven en er worden meer dan 1500 internationale bezoekers verwacht.

Stand

De Nederlandse ambassade en het Netherlands Business Support Office Querétaro helpen u graag op weg in de Mexicaanse tuinbouwsector. We hopen u dan ook te kunnen begroeten op onze stand (#639).

Bezoek voor meer informatie de volgende website: https://www.greentech.nl/americas/

Beeld: ©GreenTech Americas