Nederland Lounge op FENAVI Pluimvee Congres, Colombia

Evenement uitgesteld naar volgend jaar; 24,25 en 26 November 2021

Bent u ondernemer in de pluimveesector? Ga dan mee naar het 20e Nationale Pluimvee Congres in Colombia van 21 t/m 23 oktober 2020. Het Congres wordt door de Colombiaanse pluimvee sectororganisatie FENAVI georganiseerd, in combinatie met een beurs. Het is uitgegroeid tot het belangrijkste pluimvee event in Colombia en dé ontmoetingsplaats van het nationale en internationale bedrijfsleven dat actief is in de Colombiaanse pluimveesector.

De deelname aan het FENAVI Congres wordt georganiseerd door het Ministerie van LNV en de Landbouwraad bij de Nederlandse Ambassade te Bogotá in samenwerking met het Holland House Colombia. Dit keer vindt het congres plaats in Medellín, de hoofdstad van het departement Antioquia, een belangrijk centrum van de Colombiaanse pluimveeproductie en boegbeeld van innovatie in Latijns-Amerika. Met ruim 140 standhouders uit binnen- en buitenland biedt deze vakbeurs een uitstekende mogelijkheid om bedrijven en organisaties in Colombia en de regio kennis te laten maken met Nederlandse kennis en technologie.

Colombia biedt uitstekende kansen voor Nederlandse ondernemers actief in de pluimveesector. Na Brazilië, Mexico en Argentinië is Colombia de 4e pluimveeproducent van Latijns-Amerika. De pluimveesector kenmerkt zich door forse investeringen in modernisering en uitbreiding van de capaciteit. De gunstige ligging in Latijns-Amerika, grenzend aan twee oceanen, verschillende agro-ecologische zones, het open handelsklimaat en de rijke cultuur maken Colombia tot een goede handelspartner voor Nederlandse bedrijven in de pluimveesector.

Kansen voor Nederland

In 2018 was Nederland gastland op het Fenavi Congres, waardoor een uitstekend momentum is gecreëerd voor Nederlandse bedrijven op het gebied van:

  • Genetica/uitgangsmateriaal;
  • Stalinrichting;
  • Diervoeders;
  • Broedmachines en -systemen, inclusief de bijbehorende automatisering en ventilatie;
  • Sorteermachines;
  • Slacht- en verwerkingstechnologie;
  • Drink- en voersystemen;
  • Klimaattechnologie;
  • Opslag en koeltransport.

Kosten

De Nederlandse Ambassade zal een – volledig circulaire - Nederland Lounge van ca. 35 m2 inrichten om een zo groot mogelijke groep Nederlandse bedrijven de kans op deelname te bieden. Deelname aan het centraal gelegen en opvallende Nederland Paviljoen zal er als volgt uit komen te zien:

U maakt gebruik van de collectieve Nederland Lounge. Hier zal uw logo zichtbaar zijn, uw bedrijfsvideo`s getoond worden en u kunt gebruikmaken van de vergaderfaciliteiten. Kosten hiervoor bedragen € 750,- excl. btw per deelnemend bedrijf. Ook zal er op een van de beursdagen een netwerkreceptie in de Lounge worden georganiseerd.

Bij voldoende interesse wordt er op 20 oktober (de dag voor de start van de beurs) een veldbezoek georganiseerd aan een van de toonaangevende pluimveebedrijven in de omgeving van Medellín.

Kosten voor reis en verblijf zijn voor eigen rekening. Holland House Colombia doet een suggestie voor uw reis en verblijf. U kunt zich aanmelden tot uiterlijk 31 mei 2020.

Aanmelden / Meer informatie

Voor aanmelden en/of vragen neemt u contact op met:

Landbouwraad Bogota - Nederlandse Ambassade Colombia
Patricia de Vries
+57 1 6384222
BOG-LNV@minbuza.nl

Holland House Colombia
Jan Willem van Bokhoven
+57 1 7449566
jwvanbokhoven@hollandhouse-colombia.com