Chinezen nieuwsgierig naar de productie van Nederlandse kaas

In China groeit de vraag naar goede kaas continu, zeker de afgelopen paar jaar. Chinese consumenten zijn geïnteresseerd in het proeven van verschillende soorten kaas, waaronder geitenkaas. Nederlandse en Franse kaasproducenten zijn wereldwijd marktleiders en zeker erg populaire op de Chinese markt.

Er zijn steeds meer Chinese bedrijven die erg graag willen weten hoe ze kaas van goede kwaliteit kunnen produceren. Als u een bekende kaasproducent bent in Nederland die graag de Aziatische markt op wilt, of als u de apparatuur levert voor de productie van kaas dan geloven wij dat uw deelname aan de World Dairy Expo in China voor u van belang kan zijn.

In de laatste paar jaar is de World Dairy Expo een van de meest belangrijke beurzen in China. Dit jaar zal de expo plaatsvinden op 27 – 29 april in Harbin, een stad met een enorm potentieel voor consumenten in de kaasmarkt. Tijdens deze expo zullen er ook een aantal conferenties gehouden worden over kaas. Hiervoor zoekt de organisator van deze beurs experts uit de kaasindustrie die willen deelnemen aan het Holland Paviljoen die in de ochtend van 28 april zal plaatsvinden.

Wij horen graag of u al staat ingeschreven als deelnemer of als u interesse heeft om een presentatie te houden tijdens de conferentie. Wij zijn te bereiken via PEK-LNV@minbuza.nl mocht u meer informatie willen ontvangen over dit evenement.

Kaasblokje