Webinar Kansen in Canada: plantaardige en alternatieve eiwitten

Bent u actief in de technologie voor voedselverwerking? De Canadese markt is zeer interessant. In het Webinar Canada: plantaardige en alternatieve eiwitten op 1 december 2021, 16:00 - 17:00 uur, praten we u bij over de laatste ontwikkelingen en kansen in Canada op het gebied van plantaardige en alternatieve eiwitten.

Canada plantaardige eiwitten

Canada investeert flink in deze groeisector. Gaat u er machines en technologie leveren?

Hoogwaardige producten

Canada is een van de grootste exporteurs van agrarische bulkproducten ter wereld. Maar de overheid en de industrie willen de sector ingrijpend veranderen. Ze willen meer hoogwaardige producten ontwikkelen, vooral in de plantaardige en alternatieve eiwitten. De wereldmarkt voor deze producten groeit snel.

Vernieuwing van productie tot verkoop

Er worden grote bedragen geïnvesteerd in de transitie van de productie van eiwitrijke producten. Het hele proces van productie tot verkoop – de supply chain, oftewel toeleveringsketen – wordt gemoderniseerd. Door te innoveren kan de sector meer hoogwaardige producten maken voor de consumentenmarkt. Canadese bedrijven zijn geïnteresseerd in nieuwe verwerkingstechnologieën uit Europa.

Programma: ontwikkelingen en kansen

Dit interactieve webinar geeft u een overzicht van de laatste ontwikkelingen in Canada op het gebied van plantaardige en alternatieve eiwitten. We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

  • Agritechconsultant Serecon bespreekt de Canadese interesse in verwerkingstechnologie voor plantaardige en alternatieve eiwitten.
  • Nederlandse bedrijven vertellen over hun samenwerking met Canadese bedrijven en overheden.
  • We vertellen over het persoonlijk introductieprogramma in Canada. Een selectie van Nederlandse bedrijven krijgt dit programma aangeboden door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), samen met de Nederlandse ontwikkelingsmaatschappijen (ROM's) en het Nederlandse consulaat-generaal in Vancouver.
  • Er is gelegenheid om te reageren en vragen te stellen.

Deelnemen

Meld u aan voor dit webinar. De uiterste aanmelddatum is 24 november 2021. Deelname is gratis. Er kunnen maximaal 20 bedrijven deelnemen, in verband met het interactieve karakter van het webinar.

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit webinar of over dit onderwerp? Neem dan contact op met:
Alwin Quispel, senior business development coach, RVO
E: alwin.quispel@rvo.nl
T: 06 1545 8428

Organisatie

RVO organiseert dit webinar samen met het Nederlandse consulaat-generaal in Vancouver, in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken.