Webinar: plantaardige en alternatieve proteïnes in Canada

Doet u zaken op het gebied van agrarische en plantaardige eiwitten? Wilt u uw afzetmarkt uitbreiden naar Canada? Doe dan mee met het webinar Plantaardige en Alternatieve Proteïnes in Canada op 12 oktober 2021.

Soja opslagsilo

Canada is een van de grootste agrarische bulkexporteurs ter wereld. De overheid en het bedrijfsleven werken samen aan een transitie om hoogwaardigere producten te ontwikkelen. Met name in de plantaardige eiwitten sector. Verschillende partijen investeren hiervoor intensief in de ontwikkeling van de distributieketen en in het gebruik van nieuwe verwerkingstechnologieën. Canadese bedrijven kijken vaak naar innovaties uit Europa om meer waarde aan hun producten toe te voegen. Dat biedt zakelijke kansen voor Nederlandse ondernemers die zich bezighouden met de ontwikkeling van plantaardige eiwitten.

Wat kunt u verwachten?

  • Tijdens dit webinar geven we een overzicht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van plantaardige en alternatieve eiwitten in Canada.
  • Agritech consultant Serecon zal de Canadese interesse in technologie bespreken.
  • Bedrijven zullen de internationale samenwerking tussen Nederland en Canada toelichten.

Deelname en kosten

Meld u aan voor dit webinar. Dit kan tot en met 9 oktober. Deelname is gratis. De voertaal is Engels.

Om er een interactief webinar van te maken, kunnen er maximaal 20 bedrijven deelnemen.

Organisatie

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland organiseert dit webinar samen met de Nederlandse Ontwikkelingsmaatschappijen en het Nederlandse consulaat-generaal in Vancouver.

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit webinar? Neem dan contact op met:

Maarten den Ouden
Ministerie van Buitenlandse Zaken
E: maarten-den.ouden@minbuza.nl