Bulgarije: Gratis juridisch advies over landrelaties via website

Een digitaal platform biedt gratis oplossingen voor ingewikkelde zaken met landbouwgrond. Hooggekwalificeerde advocaten van de leider in landbetrekkingen Agrion zullen ter beschikking van eigenaren en landhuurders staan, en via de website van het bedrijf www.agrion.bg toegankelijk zijn.

De nieuwe dienst maakt deel uit van een online platform dat het bedrijf de afgelopen maanden heeft gebouwd. De ambitie van het bedrijf is alle mogelijke landbeheerdienten te dekken – van advies, verhuur of verpachting tot het kopen en verkopen van land.

De raadpleging gebeurt via de website van het bedrijf, waar een speciale sectie is aangemaakt – https://www.agrion.bg/bg/legal/. Het aanbod kan ten goede komen aan grondeigenaren en erfgenamen van akkers, maar ook aan iedereen die wil weten hoe zijn land effectief te beheren of hoe land gekocht kan worden. Voor het eerst is deze dienst beschikbaar ook voor Bulgaren die onroerend goed in Bulgarije bezitten maar in het buitenland wonen.

Klanten kunnen behalve via dat gedeelte op de website ook contact opnemen met de advocaten van Agrion via het gratis nationale nummer 08001166 en via het live chatsysteem van de website. Agrion experts zijn beschikbaar voor diepgaand advies over alle aspecten van de transactie.

Iedereen die gewoon wil weten hoeveel hun land kost zodat men een ​​gunstige deal kan sluiten, kan van het bedrijf gebruik maken.

“Investeren in landbouwgrond levert de afgelopen jaren een duurzaam inkomen op voor degenen die hebben besloten erin te investeren of hun eigendom actief te beheren. Deze mensen worden echter vaak verward door de complexe wet- en regelgeving en de daaropvolgende gevallen. Wij willen met het gratis advies deze problemen helpen oplossen, zodat eigenaren van hun landbouwgrond kunnen profiteren zonder voor duur juridisch advies te hoeven betalen. We staan ter beschiking om klanten alle aspecten van een mogelijke transactie voor de koop en verkoop van landbouwgrond uit te leggen,” aldus Agrion.

Verkoop van grond is één van de problemen waarvoor een snelle en efficiënte oplossing, en ook zonder onnodige bureaucratie kan worden gevonden. Behalve met juridisch advies, staat Agrion voor deze eigenaren klaar ook te assisteren bij het onderzoek van het eigendom van de kavels en het kosteloze beoordeling van het onroerend goed. Mensen die de prijs van hun land willen weten of het gunstig en snel willen verkopen, krijgen er – na het invullen van een online aanvraag op www.agrion.bg/sell/ - snel een prijsbeoordeling van.

Het bedrijf garandeert een eerlijke prijs voor elk terrein, omdat het, in tegenstelling tot andere, geen gemiddelde schattingen gebruikt, maar met een speciaal ontwikkeld algoritme werkt, met diverse indicatoren, wat voor een nauwkeurige beoordeling zorgt.

De meest voorkomende zaken die de advocaten van Agrion oplossen, zijn erfelijke kwesties. Het land is vaak versnipperd tussen tientallen eigenaren, en sommigen daarvan wonen niet eens in Bulgarije. Experts van Agrion hebben bewezen dat ze voor dergelijke gevallen oplossingen kunnen vinden, zelfs in het geval va 30 eigenaren.

Huur- en verpachtingsovereenkomsten vormen een zwaar probleem. Eigenaren zijn vaak niet op de hoogte van de procedures en hun rechten en gaan op zoek naar juridische bijstand om een ​​adequate betaling voor hun eigendom te krijgen. Degenen die niet tevreden zijn met hun huidige contracten, kunnen advies krijgen over hoe ze hun ongunstige verpachtingsovereenkomst kunnen beëindigen om betere voorwaarden te krijgen.

Het geboden advies is ook uitermate handig voor mensen die in het buitenland wonen maar land hier bezitten. Ze kunnen gratis advies krijgen over de mogelijkheden zonder naar Bulgarije te hoeven reizen.

Agrion is het eerste Bulgaarse bedrijf dat de professionele normen voor landbouwgrondbeheer heeft geüpgraded met de modernste technologieën.

In de loop der jaren heeft het bedrijf een team van hooggekwalificeerde specialisten op het gebied van landbouwgrondtransacties ontwikkeld, die voor elk geval een oplossing kunnen vinden – of het nu gaat om koop en verkoop, verhuur of verpachting van akkers.

Bron: Agri.bg