Geïnteresseerd in de Braziliaanse intensieve veehouderij?

Kom dan in juli naar Brazilië. Vanwege de toegenomen populariteit gaat Eurotier vanaf 2019 internationaal mee doen met Eurotier South America, Eurotier Middele-East en Eurotier China .

Eurotier South America brengt dit internationale platform naar een van de meest prominente centra voor dierlijke productie op de planeet. Het vindt plaats samen met AveSui, een belangrijke handelsbeurs en het ontmoetingspunt voor de pluimvee- en varkensindustrie in Zuid-Amerika. Deze high profile partnerschap leidt tot de oprichting van een van de meest invloedrijke beurzen wat betreft dierlijke productie in de regio: AveSui EuroTier South America.

Registraties zijn nu open voor deze beurs. Als de exclusieve Nederlandse agent van DLG voor de EuroTier International beurzen staat East-West Trade & Consulting B.V. tot jullie beschikking. Bel Lisa Kuijs voor meer informatie: 070 22 12168 of stuur een e-mail naar l.kuijs@eastwest-trade.com

Afhankelijk van interesse kan een Holland Paviljoen opgezet worden. Er zal dan een gezamenlijk programma opgesteld worden.

ABPA