Vlaams-Nederlandse Handelsdag 2020

Wilt u uw zaken uitbreiden naar België? Zoekt u praktische informatie en zakelijke contacten? Wilt u weten welke ondersteuningsmogelijkheden er zijn? Kom dan op 19 mei naar de Vlaams-Nederlandse Handelsdag in Turnhout.

Tijdens deze dag leert u hoe u de Nederlandse en Vlaamse markt het best benadert, uw kansen op succes verhoogt, en de juiste zakenpartner vindt. De Vlaams-Nederlandse Handelsdag wordt voor de 5e keer op rij georganiseerd.

Matchmaking, workshops en netwerkplein

Enterprise Europe Network verzorgt matchmaking op deze dag. Dit is voor Vlaamse en Nederlandse ondernemers die op zoek zijn naar agenten, distributeurs, toeleveranciers of samenwerkingspartners in België of Nederland. Voor matchmaking stelt u vooraf een bedrijfsprofiel op. Hierin geeft u aan met wie u in gesprek wilt gaan en over welk product, dienst of technologie.

Er zijn verschillende workshops en op het netwerkplein legt u contact met diensten- en kennisleveranciers.

Aanmelden en kosten

Meld u aan, uiterlijk op maandag 18 mei. Deelname aan deze handelsdag kost € 50 per deelnemer. De matchmaking is gratis.

Meer weten?

Kijk voor het programma en meer informatie op de website van de Vlaams-Nederlandse Handelsdag 2020.

Heeft u nog vragen? Neem dan voor inhoudelijke vragen contact op met:
Ad Donders, Kamer van Koophandel
E: ad.donders@kvk.nl

of
Frank Boleij, Kamer van Koophandel
E: frank.boleij@kvk.nl

Voor organisatorische vragen neemt u contact op met:
Ingrid Hupkens-Bisscheroux, Kamer van Koophandel
E: ingrid.hupkens@kvk.nl

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en KVK deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nl.