Foodblogster Ice Pandora over Nerd Nite (Handelsmissie 'Trends in de voedingssector')

Het landbouwkantoor van de Nederlandse ambassade in Brussel organiseerde op 23 en 24 april de handelsmissie ‘Trends in de voedingssector.’ De missie stond geheel in het teken van de Belgisch foodsector en opdoen van zakelijke contacten. Gedurende de missie werden er groothandels en supermarkten bezocht en waren er verschillende netwerkmogelijkheden zowel met Belgische inkopers, food experts en restaurant uitbaters alsook met Nederlandse deelnemers onder elkaar.

Beeld: ©Ice Pandora

Een van die netwerkmogelijkheden was tijdens de Nerd Nite. De Nederlandse deelnemers presenteerden met een korte pitch hun product aan Belgische food experts, restaurant eigenaren, inkopers van groothandels en supermarkten. Na de inspirerende pitches konden de producten meteen gedegusteerd worden. De producten van de deelnemers werden namelijk verwerkt in het diner dat deze avond werd geserveerd.

Blogster Ice Pandora was aanwezig bij de Nerd Nite en schreef op haar blog ‘Ice Pandora’ haar ervaringen neer.

‘Als je denkt dat ik bij dit event heel de avond salade zat te eten dan heb je 't mis! Er kwamen indrukwekkende veggie producten voorbij en ik maakte kennis met de makers achter deze producten. Heel inspirerend!´

Benieuwd naar het hele verhaal? En de foto’s van alle gerechten?
Klik hier dan hier: http://www.icepandora.com/2018/05/food-nerd-nite-event.html