Matchmaking tijdens Vlaams-Nederlandse handelsdag

De Vlaams-Nederlandse Handelsdag vindt plaats in Antwerpen op 17 mei. Tijdens deze dag verzorgt Enterprise Europe Network (EEN) de matchmaking. Deze is bestemd voor Belgische en Nederlandse ondernemingen die op zoek zijn naar agenten, distributeurs, toeleveranciers of samenwerkingspartners in België of Nederland.

België is voor ons het op een na belangrijkste exportland. België is een aantrekkelijke markt. Voor het overgrote deel van de Nederlandse ondernemers die in België zaken willen doen, is Vlaanderen bij uitstek de regio om te starten. Bent u van plan om uw zaken naar België uit te breiden? Zoekt u nieuwe businesspartners? Wilt u weten welke ondersteuningsmogelijkheden er zijn?

Via de matchmaking komt u in contact met potentiële partners. Er zijn workshops over marktentree, het uitvoeren van werken over de grens en de ontwikkelingen van smart cities in Vlaanderen en Nederland. Op het netwerkplein legt u contact met adviseurs en specialisten.

Peter Vandermeersch (hoofdredacteur NRC Handelsblad) brengt u in de stemming en Armando.S zorgt dat dat zo blijft.

Deelname en kosten

Deelname aan deze handelsdag kost € 50. De door EEN georganiseerde matchmaking is gratis. Meld u uiterlijk woensdag 16 mei aan.

Meer informatie

Kijk voor het programma en meer informatie op de website van de Vlaams Nederlandse Handelsdag 2018:

De Vlaams-Nederlandse handelsdag is een gezamenlijk initiatief van de Nederlandse ambassade in België, Enterprise Europe Network, de Kamer van Koophandel en Flanders Investment & Trade, met medewerking van de stad Antwerpen.

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en Kamer van Koophandel (KvK) deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk.