Nederlandse stand Algerijnse landbouwbeurs SIPSA-FILAHA

Van 14-17 maart vindt in Algerije de belangrijkste landbouwbeurs SIPSA-FILAHA 2022 plaats. De Nederlandse ambassade is aanwezig met een stand. Voor een beperkt aantal bedrijven bestaat de mogelijkheid aanwezig te zijn in deze stand en hun producten en/of diensten onder de aandacht te brengen.

Kansen in Algerije

De landbouw wint aan belang in de Algerijnse economie. Het land wil voor zijn voedselvoorziening minder afhankelijk worden van het buitenland. Tegelijkertijd liggen er grote uitdagingen door de gevolgen van klimaatverandering. De ontwikkeling van de sector loopt achter op die van de buurlanden, maar er worden meer en meer professionele projecten ontwikkeld in sectoren als melkveehouderij, tuinbouw, de aardappelsector en de pluimveehouderij.

Gebruik van de ambassadestand

Nederlandse bedrijven kunnen gebruik maken van de stand tegen inschrijvingskosten (ongeveer 300 euro per bedrijf). Gebruik van tafel met stoelen, elektriciteit en koffie en water zijn inbegrepen. Reis- en verblijfkosten zijn voor uw eigen rekening.

Meer weten en aanmelden?

Indien u meer wil weten of zich direct wil aanmelden, kunt u contact opnemen met het landbouwteam van de ambassade via ALG-LNV@minbuza.nl.

SIPSA-FILAHA