17 september FoodEX Saudi

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Riyadh International Convention & Exhibition Center, Riyadh, KSA

Van 17 t/m 20 september vindt de 10e editie van FoodEX Saoedi-Arabie plaats. FoodEX is een internationale beurs gericht op de voedsel en dranken industrie. De EU delegatie in Saoedi-Arabie organiseert een EU paviljoen op de beurs, waar bedrijven uit EU-lidstaten aan deel kunnen nemen. Bent u een Nederlands bedrijf in de voedsel- en drankenindustrie en wilt u uw producten showcasen tijdens FoodEX 2023? Neem dan voor 7 augustus contact met ons op via RIY-LNV@minbuza.nl om uw interesse kenbaar te maken en om in contact te komen met de organisatoren van het EU paviljoen. 

+++

From 17 until 20 September the 10th edition of FoodEX Saudi Arabia will take place. FoodEX is an international exhibition aimed at the food and beverage industries. The EU delegation in Saudi Arabia is organizing an EU pavilion at the fair, where companies from EU-memberstates can participate. Are you a Dutch exporter, or distributor/importer of Dutch food/beverage products and would you like to showcase your products during FoodEX 2023? Contact RIY-LNV@minbuza.nl to express your interest and to get in touch with the organizers of the EU pavilion.