26 september Tuinbeurs Elmia Garden en Elmia Park, Jönköping (Zweden)

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Elmia AB

Mässvägen 12
554 54 Jönköping
Zweden

De nationale tuinbeurs Elmia Garden - "branschens berså" (het "prieel van de industrie") – een groen omhulde ontmoetingsplaats waar zaken kunnen worden gedaan en gesprekken kunnen worden gevoerd. Dit jaar loopt Elmia Garden parallel aan de beurs Elmia Park.

Beeld: ©Elmia Garden

Gedurende drie inspirerende dagen, kan je toonaangevende leveranciers in plantmateriaal, kweektechnologie, potten en tuindecoraties ontmoeten. Daarnaast kan kennis en inspiratie op gedaan worden in de groene industrie.

Zowel exposanten als bezoekers kunnen meer informatie vinden via de link Elmia Garden

Beeld: ©Chantal van der Wulp

Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook contact opnemen met de landbouwafdeling van de Nederlandse Ambassade te Kopenhagen (Voor de landen Denemarken, Noorwegen en Zweden) via emailadres kop-lnv@minbuza.nl