23 maart Seminar over kansen in de cacao- en tuinbouwsector in Ivoorkust

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Babylon Bezuidenhoutseweg 53, 2594AC, Den Haag NL

Heeft u interesse in zakendoen in Ivoorkust en werkt u in de cacao- of tuinbouwsector? Ontdek de kansen voor uw sector in Ivoorkust tijdens het seminar op 23 maart.

Ivoorkust en Nederland kunnen elkaar op veel gebieden vinden. Eén daarvan is chocolade; Ivoorkust is 's werelds grootste producent en exporteur van cacaobonen. Nederland is de grootste importeur van cacaobonen en in Nederland ligt een van de grootste verwerkingsplaatsen voor cacao ter wereld.

Een ander gebied is de tuinbouw. Ivoorkust heeft de kans om zelfvoorzienend te worden in groenteproductie. Dit biedt ook een zakelijke kans voor Nederlandse bedrijven, die de kennis hebben om hier op een duurzame manier aan bij te dragen.