06 maart 5e Meat Attraction 2023

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Spanje, Madrid

IFEMA, Feria de Madrid

Van 6-8 maart 2023 vindt de 5e editie van de toonaangevende vleesindustriebeurs Meat Attraction 2023 plaats in Madrid. Naast het face-to-face evenement zal ook weer het digitale platform Meat Attraction LIVEConnect openstaan voor bezoekers en exposanten om te netwerken, producten en innovatieve oplossingen te verkennen en op afstand deel te nemen.

Meat Attraction 2023
Beeld: ©Meat Attraction 2023 / Meat Attraction 2023

Innovatie, kennis, kwaliteit en marketing staan centraal tijdens de komende Meat Attraction 2023 editie. Bezoekers zullen de nieuwste vleesproducten, diensten, gastronomische delicatessen en nog veel meer ontdekken. De vakbeurs biedt een compleet conferentieprogramma met diverse activiteiten en evenementen van gevarieerde inhoud.

Op het programma staan onder meer symposia over automatisering en digitalisering in de vleesindustrie, technische workshops en opleidingsprogramma's. Speciale onderdelen van het programma van Meat Attraction 2023 zijn: The Butcher's Shop, de culinaire ruimte ‘Chef Factory’ en de Innovation Hub, waar alle innovaties op het gebied van vleesproducten samenkomen.

Meer informatie: Meat Attraction 2023

Cijfers Meat Attraction 2023
Beeld: ©Meat Attraction 2023 / Meat Attraction 2023