23 januari 21e Madrid Fusión 2023

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Spanje, Madrid

IFEMA, Feria de Madrid

Van 23 tot en met 25 januari 2023 vindt de 21e editie van Madrid Fusión plaats in Madrid. Tijdens dit internationale congres, dat sinds 2002 wordt gehouden, staat de Spaanse hoofdstad in het teken van gastronomie.

Madrid Fusión 2023
Beeld: ©Madrid Fusión / Madrid Fusión

Nationale en internationale gerenommeerde chef-koks, nieuw talent en fijnproevers worden samengebracht. Proeverijen van verschillende delicatessen, kookdemonstraties, workshops en exposities over wijn en olijfolie worden gehouden tijdens dit drie dagen durende event. Madrid Fusión wil actief bijdragen aan een duurzame voedselproductie en tegelijkertijd de restaurantbranche stimuleren.

Meer informatie over dit congres vindt u via de officiële website:  Madrid Fusión 2023