13 juni Wageningen Integration For Impact

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Wageningen, Omnia Building, Wageningen Campus & Online (hybrid)

Op 13 en 14 juni 2022 vindt een internationaal event over de support en bijdragen aan de Sustainable Development Goals (SDG's) plaats. Het event wordt georganiseerd door het Interdisciplinary Research and Education Fund (INREF) en het KennisBasisprogramma (KB) ‘Food Security and Valuing Water’, beide onderdeel van Wageningen University & Research.

Tijdens het event zoomen we in op de resultaten van lopende en afgesloten INREF- en KB-projecten- en mogelijk andere interdisciplinaire programma's. Hierbij gaan we op zoek naar aanbevelingen voor toekomstig inter- en transdisciplinair onderzoek, beleid, onderwijs en implementatieprogramma's.

Doelgroep

professionals die betrokken zijn bij geïntegreerde onderzoeks- en onderwijsbenaderingen in het domein van de SDG's - waaronder beleidsmakers, uitvoerders, het maatschappelijk middenveld, bedrijven en wetenschappers, onderzoekers van academische en onderzoeksinstituten, financiers van onderzoek en onderzoeksbeleidsmakers.

Informatie en aanmelding

Deelname is gratis. Voertaal is Engels.

Informatie over het programma is te vinden op: https://www.wur.nl/en/activity/Wageningen-Integration-For-Impact-WIFI.htm

Impact on SDG