27 februari Salon du Fromage 2022

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Tijd
  • Locatie Paris Expo - Porte de Versailles

Vakbeurs voor kaas en zuivelproducten. Voor producenten, importeurs, leveranciers van kaas, zuivelproducten en toeleverend materiaal voor detailhandel.

Beeld: ©Salon du Fromage 2022 / Salon du Fromage 2022

Salon du Fromage Parijs

Salon du Fromage is hét internationale vakevenement voor de kaasindustrie. Met 281 exposanten en 8.486 Salon du Fromage is hét internationale vakevenement voor de kaasindustrie. Met 281 exposanten en 8.486 handelsbezoeken is de Cheese and Dairy Products het belangrijkste vakevenement voor de kaasindustrie.

Zakelijk, internationale, ambachtelijke kazen, authenticiteit, kwaliteit, gezelligheid, nieuwe producten, ontmoetingen, een enorme diversiteit aan kaas en zuivelproducten, laatste trends en noviteiten….

Twitter: @SalonduFromage