25 november DATAGRI 2021 forum

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Spanje, Lleida

Palacio de Congresos de Llotja

Op 25 en 26 november 2021 vindt de 4e editie van het DATAGRI forum plaats in Lleida. Tijdens dit event worden de belangrijkste trends over digitale transformatie in de landbouwsector en de succesverhalen die dit proces in de hele waardeketen versnellen, in verschillende formaten geanalyseerd.

DATAGRI 2021
Beeld: ©DATAGRI 2021 / DATAGRI 2021

Het Datagri Forum is in 2018 ontstaan met als doel het bevorderen van het digitale transformatieproces in de agrifoodsector. Innoveren, verspreiden, samenwerken en verrassen zijn de vier actiewerkwoorden die de filosofie van dit meervoudige initiatief markeren.

Ga voor meer informatie over het event naar de offici√ęle website: DATAGRI

Meer weten over de virtuele 2020 editie? Ga naar: DATAGRI 2020