16 november 3-daagse online Roadshow Tuinbouw Peru: ontdek uw kansen

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Online

De snelgroeiende Peruaanse groente- en fruitsector kan Nederlandse technologie en kennis goed gebruiken. Bent u actief in deze sector en op zoek naar nieuwe kansen voor uw bedrijf? Ontdek de mogelijkheden in de Peruaanse tuinbouwsector tijdens de online Roadshow tuinbouw Peru, van 16 tot en met 18 november.

Tuinbouw

De Peruaanse tuinbouwsector is voortdurend op zoek naar buitenlandse toeleveranciers van kennis, oplossingen en training. Er is grote interesse in nieuwe, alternatieve en meer duurzame teeltmethoden. Nederlandse bedrijven kunnen met hun expertise goed inspelen op deze vraag.

De roadshow bezoekt virtueel verschillende locaties in Peru. Er is een matchmakingevenement, waarbij u doelgericht kunt netwerken en lokale partijen en overheden leert kennen. Ook heeft u gelegenheid om een eigen technisch seminar te organiseren. Zo kunt u waardevolle marktkennis opdoen en uw bedrijf succesvol positioneren.