03 november NEX21: hét event voor ondernemers met internationale ambities

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie 1931 Congrescentrum – ’s-Hertogenbosch

Het Nationaal Export Event (NEX) opent deuren voor alle ondernemers die zich bezig houden met zakendoen over de grens. Laat je op woensdag 3 november inspireren door toonaangevende sprekers, doe actief mee met skill- en kennissessies en vergroot je netwerk in binnen- en buitenland.

Bent u al actief in het buitenland of wilt u voor het eerst internationaal zakendoen? Neem dan deel aan NEX. Aanmelden kan vanaf nu!

Digitalisering en duurzaamheid

NEX is al jaren hét event voor ondernemers met internationale ambities. Ieder jaar komen startende en ervaren exporteurs samen op NEX om ervaringen uit te wisselen en kennis te delen.

U krijgt de mogelijkheid om vragen te stellen over internationaal zakendoen. U kunt ook meedoen aan interessante skillsessies rondom de thema's digitalisering en duurzaamheid, en u kunt verschillende kennissessies bijwonen.

Tijdens deze 11e editie van het Nationaal Export Event praten we u bij over actuele ontwikkelingen en kansen voor Nederlandse ondernemers in het buitenland.

Verleg uw grenzen

Maak samen met andere ondernemers kennis met internationaal zakendoen. Wat zijn de trends en ontwikkelingen in het buitenland? Wat zijn de eventuele risico's van internationaal ondernemen? Welke praktische zaken zijn van belang bij exporteren? Experts beantwoorden deze en andere vragen tijdens NEX.

Laat u inspireren door gastsprekers, doe actief mee met de skill- en kennissessies en vergroot uw netwerk in binnen- en buitenland. NEX opent deuren voor startende en ervaren exporteurs.

Voor wie?

Het Nationaal Export Event is interessant voor:

  • startende exporteurs: u bent nog geen 3 jaar actief als ondernemer en zoekt kansen in het buitenland.
  • ervaren internationale ondernemers: u bent al actief en overweegt om naar nieuwe markten te exporteren.
  • medewerkers van kennisinstellingen en NGO's.

Programma

Laat u tijdens NEX door meerdere experts informeren en inspireren. Op het programma staan:

Tijd Onderdeel
13:00 uur Openingssessies met inspirerende gastsprekers over trends in het buitenland en ervaringen van ondernemers met internationaal zakendoen.
14:00 uur &
15:00 uur

Skillsessies rondom de volgende thema's:
- green recovery
- digitalisering

Kennissessies voor startende en ervaren exporteurs:
- profiteren van handelsakkoorden
- spoedcursus Incoterms
- export game

Sessie gepresenteerd door het Oranje Handelsmissiefonds

Talkshow: Internationale onderneemsters met impact, werken aan groen herstel

Gedurende de hele middag is er ruimte om te netwerken met andere ondernemers en experts van RVO, evofenedex en ING

18:00 uur Afsluiting van NEX


Ook na NEX helpen wij u graag verder met de juiste contacten en met informatie en advies over internationaal zakendoen. Bekijk het volledige programma op de website van NEX. In de week na NEX kunt u bijvoorbeeld digitale afspraken maken met de adviseurs van het buitenlandnetwerk.

Deelnemen

Meld u aan voor NEX op 3 november 2021 in Den Bosch. Deelname is gratis.

Datum en locatie zijn onder voorbehoud van de ontwikkelingen op het gebied van COVID-19. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de locatie voor het organiseren van evenementen.

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Bezoek dan de website van het Nationaal Export Event (NEX).

Organisatie

RVO organiseert het Nationaal Export Event in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken en in samenwerking met evofenedex, ING en Oranje Handelsmissiefonds.