05 oktober Fruit Attraction 2021

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Tijd -
  • Locatie Spanje, Madrid

IFEMA, Feria de Madrid

Van 5 tot 7 oktober 2021 zal de jaarlijkse internationale groenten- en fruitbeurs Fruit Attraction plaatsvinden in Madrid. Na de virtuele editie van 2020 hebben IFEMA en FEPEX besloten in 2021 weer een fysieke beurs te organiseren.

Fruit Attraction 2021
Beeld: ©Fruit Attraction / Fruit Attraction
Fruit Attraction

Ten behoeve van de 2020 online editie (1-31 oktober) was het Fruit Attraction LIVEConnect platform gecreëerd. Deze nieuwe online community is zeer succesvol gebleken. In de eerste maand sloten zich al 7000 leden aan die samen ruim 15.000 professionele contacten opdeden en 40.000 berichten verstuurden.

Fruit Attraction is na de Fruit Logistica in Berlijn de grootse internationale Groenten- en Fruit vakbeurs van Europa. De beurs blijft jaarlijks groeien en biedt niet alleen de kans om nieuwe relaties op te doen, maar ook de gelegenheid om zowel te netwerken met de Spaanse als andere internationale relaties. Ruim 90% van de exposanten en bezoekers komen jaarlijks terug.

Heeft u interesse in deelname aan het NL paviljoen? Neem dan contact op met Yvonne Wigchert van Holland Fresh Group: wigchert@hollandfreshgroup.com

Meer informatie: Fruit Attraction 2021