27 september China Business Week

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Online
CBW

China Business Week

China is een zeer belangrijke exportmarkt voor Nederland en nog steeds liggen daar veel kansen. Ondanks de reisbeperkingen en de pandemie, groeide de export in 2020 met ruim ‚ā¨ 1 miljard ten opzichte van 2019. De Chinese overheid investeert fors in de economie, blijkt uit het 14e vijfjarenplan dat in 2021 van start is gegaan. Er is grote behoefte aan kennis.

Daarnaast kent de Chinese markt ook een aantal uitdagingen. Daarom moeten ondernemers zich goed voorbereiden op hun marktentree. Tijdens deze 8e editie van de China Business Week, praten we u bij over actuele ontwikkelingen en kansen voor Nederlandse ondernemers in China.

Ontdek kansen voor uw bedrijf tijdens de online China Business Week van 27 tot en met 29 september. Er zijn specifieke sessies over tuinbouw, voedselverwerkingsmachines en voorkomen van voedselverspilling.

  • Expertsessies (maximaal 10 deelnemers) voor bedrijven met ten minste 2 jaar exportervaring, en voor kennisinstellingen. De sessies gaan over ontwikkelingen en kansen in specifieke nichemarkten, zoals zoals alternatieve eiwitten, cold chain logistiek en duurzame varkenshouderij.

Lees meer over het programma van de China Business Week: Save the date: China Business Week 2021 | RVO.nl | Rijksdienst

Inschrijven voor de Business Week kan vanaf 1 september.