21 september Expo Biomasa 2021

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Tijd -
  • Locatie Spanje, Valladolid

Feria de Valladolid

Van 21-23 september wordt in Valladolid de 13e editie van Expo Biomasa 2021 gehouden. Dit is de belangrijkste vakbeurs voor de Spaanse, Portugese en Latijns-Amerikaanse markt. De beurs behoort tot de top 5 van gespecialiseerde vakbeurzen van biomassa ter wereld.

Expo Biomasa 2021
Beeld: ©Expo Biomasa / Expo Biomasa

De organisatie ligt in handen van Avebiom, de Spaanse Vereniging voor de Energiewaarde van Biomassa. Vanuit hun expertise trekken zij vele exposanten aan vanuit meerdere werkgebieden gerelateerd aan biomassa. Men kan hierbij denken aan kachels en ketels, industriële verwarming, biobrandstoffen en duurzaam gas.

Er komen jaarlijks 15.000 bezoekers uit 30 landen af op Expo Biomasa waar ruim 500 exposanten deelnemen. Tijdens de laatste editie waren zelfs 16.500 bezoekers aanwezig. Drie van de vier bezoekers zijn al betrokken bij projecten gerelateerd aan biomassa.

Voor meer gedetailleerde informatie om deel te nemen als exposant kan men via email contact opnemen met Carmen.ruperez@expobiomasa.com en Teresa.leonardo@expobiomasa.com of telefonisch via +34 975102020.

Meer informatie: Expo Biomasa Valladolid