02 juni Elmia Wood

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Zweden, Jönköping

Elmia Wood is een beurs die volledig in het teken staat van de bosbouw. Dit terugkerende evenement vindt elke vier jaar plaats in een bos ten zuiden van Jönköping in Zweden. Eigenaren, aannemers, beheerders en vervoerders in de bosbouw zouden er vanuit de hele wereld bijeenkomen om de nieuwste trends en innovaties te ontdekken. De volgende editie van deze beurs zal plaatsvinden van 2 tot en met 5 juni 2021.

Volgens de organisatoren zullen er meer dan 500 exposanten aanwezig zijn en worden 50.000 bezoekers van meer dan 50 landen verwacht. Voor exposanten geeft de beurs de mogelijkheid om in een korte tijdspanne veel potentiële klanten te ontmoeten.

De beurs is in drie gebieden onderverdeeld:

  • Lading en Transport, voor alles wat te maken heeft met het vervoeren van grondstoffen naar de klant.
  • Drone Zone, over het gebruik van drones in de bosbouw.
  • Jacht, een gebied ingericht speciaal voor jagers, inclusief een oefenbaan.

Voor het boeken van een stand op de beurs en voor meer informatie, zie de website van Elmia Wood (Engels).