27 mei MeetingPack 2021

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Online

Online

Op 27 mei 2021 vindt de 5e editie van MeetingPack 2021 online plaats. Deze beurs staat in het teken van verpakkingen in relatie tot producenten, materiaal, machines en retail. Bij de vorige editie in 2019 waren 30 internationale sprekers aanwezig.

Meeting Pack 2021
Beeld: ©Meeting Pack 2021 / Meeting Pack 2021

Tijdens MeetingPack 2021 staat duurzame verpakking centraal. Vooral recycling van verpakkingsmateriaal is steeds belangrijker op weg naar een circulaire economie. Diverse internationale bedrijven delen hier hun zakelijke visie en de uitdagingen die zij aangaan. Deelnemers kunnen zich zo laten informeren over duurzaamheid op het gebied van productverpakkingen.

Dit virtuele eendaagse evenement is onderverdeeld in twee blokken. Per blok zal eerst een presentatie worden gegeven en vervolgens een ronde tafel gesprek tussen experts van multinationals verschillende branches.

Voor meer informatie en inschrijving: MeetingPack 2021