25 mei BforPlanet Barcelona 2021

Activiteitendata

  • Datum -
  • Tijd -
  • Locatie Spanje, Barcelona

Fira Barcelona

Van 25-27 mei 2021 vindt het BforPlanet congres plaats in de Fira Barcelona.

BforPlanet 2021
Beeld: ©BforPlanet / BforPlanet

BforPlanet is het belangrijkste wereldwijde evenement voor duurzaamheid. Het brengt internationale bedrijfsleiders samen om oplossingen te bespreken voor de grote duurzaamheidsuitdagingen waarmee de mensheid momenteel wordt geconfronteerd.

Het evenement heeft als doel een platform te creëren voor de vooruitgang binnen de Sustainable Development Goals, in het speciaal doel 17: Partnership for the Goals. Door een congres-, expo- en netwerkgebied te combineren, zal BforPlanet zich focussen op het ‘hier en nu’ van de publieke, private en sociale sector.

Ontmoet collega-professionals om ideeën te bespreken en uit te wisselen in een dynamische en inspirerende netwerkruimte voor internationale bedrijven, kmo’s, startups, ondernemers, overheden, organisaties, instellingen, academici en media.

Meer informatie: BforPlanet