18 mei SUMMIT4OCEANS 2021 (virtual)

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Spanje, Sevilla

Virtueel

Op 18 en 19 mei 2021 zal het SUMMIT4OCEANS Sevilla Blue Economy Virtual Event worden gehouden. In deze virtuele beurs staat het thema water centraal.

SUMMIT4OCEANS
Beeld: ©SUMMIT4OCEANS / SUMMIT4OCEANS

Gedurende twee dagen worden diverse thema’s op het gebied van water besproken. Door de combinatie van wetenschap en technologie worden er stappen gezet richting een duurzamer gebruik van de oceanen en hun ecosysteem. Deze opzet biedt ruimte en mogelijkheden voor samenwerking.  

Meerdere bedrijven en overheden komen samen om economische en milieu gerelateerde mogelijkheden te bespreken. Dit is tevens een kans om de ontwikkeling van ecologische dienstverlening te promoten. De inschrijving voor deze live stream is kosteloos.

De beurs wordt mede georganiseerd door FIBES Sevilla en de gemeente Sevilla. In de regio van Andalusië levert de ‘Blue Economy’ een bijdrage van 8 à 10% aan het regionale BBP en vertegenwoordigt het 300.000 banen.

Meer informatie over het programma en inschrijving: SUMMIT4OCEANS2021