17 mei Murcia Food 2021 (virtual)

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Spanje, Murcia (virtueel)

Virtueel

Van 17-21 mei 2021 zal voor de 10e keer het Murcia Food Brokerage Event plaatsvinden. Dit jaar zal het geheel online worden gehouden. De beurs wordt mede georganiseerd door de regio Murcia en gesponsord door onder andere Enterprise Europe Network (EEN).

Murcia Food 2021
Beeld: ©Murcia Food 2021 / Murcia Food 2021

Murcia Food draait volledig om voedseltechnologie. Men kan informatie vergaren over thema’s als voedselveiligheid, het tegengaan van voedselverspilling, biotechnologie en duurzame verpakkingen. Het event biedt deelnemers, onderzoekers, consultants en bedrijven de kans om direct zakelijke voorstellen te bespreken en akkoorden te bereiken.

De laatste editie in 2019 trok 411 bedrijven aan uit 16 landen die samen deelnamen in 730 bilaterale bijeenkomsten. Hieruit zijn 525 voorstellen en aanvragen gekomen.

Een uniek onderdeel is de ‘Online Marketplace’. Hier kan elke deelnemer terecht voor het delen van expertise en het zoeken naar investeringen en samenwerking. Op de website staan eveneens alle deelnemers (gesorteerd op land en type) die tot nu toe zijn ingeschreven.

Voor registratie en meer informatie: Murcia Food 2021