23 april Groenten en fruit beurs

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Polen / Nadarzyn

Ptak Warschau Expo is het grootste internationale tentoonstellings- en conferentiecentrum in Polen en Centraal-Europa. Het centrum ligt aan de rand van Warschau. Het heeft 143.000 m2 tentoonstellingsruimte in zes paviljoens en 500.000 m2 buitenruimte, die gebruikt kan worden voor tentoonstellingen en buitenactiviteiten.

De grootste tentoonstelling van groenten en fruit in Polen is vooral gericht aan groenten producenten en bedrijven uit de tuinbouwsector. Tijdens de beurs is het mogelijk om deel te nemen aan de lezingen van de belangrijkste autoriteiten op dit gebied.

grafisch ontwerp van groente en fruit in meerdere kleuren
©Oikos
Logo van groente en fruit beurs in Polen
©Oikos

Dit jaar vindt de tentoonstelling pas in april plaats.