23 april Centralne Targi Rolnicze

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Polen / Nadarzyn

Ptak Warschau Expo is het grootste internationale tentoonstellings- en conferentiecentrum in Polen en Centraal-Europa. Het centrum ligt aan de rand van Warschau. Het heeft 143.000 m2 tentoonstellingsruimte in zes paviljoens en 500.000 m2 buitenruimte, die gebruikt kan worden voor tentoonstellingen en buitenactiviteiten.

Dit is de grootste landbouwbeurs in Mazowieckie regio. Gericht aan boeren die grootschalig opereren.

Centralne Targi Rolnicze

Op de oppervlakte van 70 000m2 hebben 300 producenten van binnen en buitenland de nieuwste landbouw machines tentoon gesteld. Verder zijn hier modernste technische oplossingen, bemesting middelen, voer en beschermingsmiddelen te vinden.

Ondanks de pandemie wordt de beurs stationair gehouden. De organisator heeft aantal maatregelen geintroduceerd om het niveau van sanitaire veiligheid te verhogen. Bij de ingang van elk evenement zijn er desinfectiecabines met de mogelijkheid tot automatische temperatuurmeting, gezondheidsverklaringen, medische mondkapjes worden uitgedeeld, de communicatieroutes worden uitgebreid, een automatische in- en uitgangsbalie worden ge√Įntroduceerd en veel aangeraakte oppervlakken worden regelmatig gedesinfecteerd.