01 maart Online InterSICOP LIVEConnect 2021

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Spanje, Madrid

Online

Van 1-28 maart 2021 wordt de International Bakery, Pastry, Ice Cream,Coffee and equipment show (InterSICOP 2021) online gehouden. De organisatie is in handen van de beurslocatie IFEMA en het organiserend comité van InterSICOP.

InterSICOP LIVEConnect 2021
Beeld: ©InterSICOP / InterSICOP

Deze tweejaarlijkse vakbeurs richt zich op diensten en producten uit de bakkerij, patisserie, ijs, koffie en overige gerelateerde industrieën en biedt verscheidene activiteiten zoals technische demonstraties, presentaties van nieuwe producten, nationale wedstrijden en seminars.

InterSICOP LIVEConnect 2021 is het ontmoetingspunt voor fabrikanten en professionals, maar ook voor fabrikanten en distributeurs, studenten en universiteiten, bakkers en banketbakkers.

Meer informatie: Intersicop 2021