20 februari Intersicop 2021 Madrid

Activiteitendata
-
-
Spanje, Madrid

IFEMA, Madrid

De tweejaarlijkse internationale vakbeurs Intersicop op het gebied van Bakkerij, Zoetwaren, IJs en Koffie zal plaatsvinden van 20 tot en met 23 februari 2021 in Madrid.

Intersicop 2021 Madrid
Intersicop 2021 Madrid

Deze tweejaarlijkse vakbeurs richt zich op diensten en producten uit de bakkerij, patisserie, ijs, koffie en overige gerelateerde industrie├źn en biedt verscheidene activiteiten zoals technische demonstraties, presentaties van nieuwe producten, nationale wedstrijden en seminars.

Intersicop 2021 is het ontmoetingspunt voor fabrikanten en professionals, maar ook voor fabrikanten en distributeurs, studenten en universiteiten, bakkers en banketbakkers. Tijdens deze editie wordt er een deelname verwacht door ruim 30.000 bezoekers en 300 standhouders uit 50 verschillende landen en 5 sectoren.

Meer informatie: Intersicop 2021