03 februari Virtuele handelsmissie Japan met staatssecretaris Mona Keijzer 3 - 5 februari 2021

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Online

Wilt u zakendoen in Japan en meer weten over dit land? Of wilt u nieuwe zakelijke contacten opdoen en uw bestaande contacten verstevigen? Neem dan van 3 tot en met 5 februari 2021 deel aan deze unieke virtuele handelsmissie met Mona Keijzer, staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat.

Japan virtuele missie

De missie is gericht op kansrijke sectoren in de digitale economie. U brengt een bezoek aan Japan, zonder dat u uw huis hoeft te verlaten. U krijgt meer informatie over de Japanse markt, u ontmoet online Japanse ondernemers en u krijgt de kans om uw kennis en netwerk te verbreden.

Voor wie

Deelname aan deze missie staat uitsluitend open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in onderstaande sectoren:

  • Smart Agriculture (digitalisering, automatisering, robotisering, functionele voedingsmiddelen)
  • Smart Industry (industy 4.0, automatisering, 3D-printing, additive manufacturing)
  • Smart Services (e-commerce, e-government, e-marketing, Fintech)

Wij moedigen vrouwelijke ondernemers in het bijzonder aan om zich aan te melden.

Meer informatie over deze missie vindt u op onze website.

Kansen voor Nederlandse ondernemers

De Japanse economie is de op 2 na grootste ter wereld. Innovatie speelt een grote rol in de groeistrategie van de Japanse overheid. Uitwisseling van kennis en andere vormen van samenwerking tussen Japanse en Nederlandse specialisten bieden kansen.

Aanmelden:        

Meld u aan voor deelname. De uiterste aanmelddatum is woensdag 9 december. Iedere deelnemer moet zich apart registreren. Voorafgaand aan deze missie vind er half januari een deelnemersbijeenkomst plaats.

Deelname aan deze missie staat uitsluitend open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in genoemde sectoren. Aanmelding betekent daarom niet automatisch deelname aan de missie.

Kosten:        

Deelname kost € 250 per organisatie (maximaal 2 deelnemers). Bij meer dan 2 deelnemers betaalt u € 125 per extra deelnemer.

Contact:      

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met: Karin Schipper, E: karin.schipper@rvo.nl of: Jos Hermsen, E: jos.hermsen@rvo.nl