17 oktober Business Week Nabije Markten - Save the Date

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Tijd
  • Locatie Online

Midden in de coronacrisis zorgen topsprekers uit het bedrijfsleven, de wetenschap en overheid op 17 en 18 november voor een unieke online Business Week. Daarin staat zakendoen met onze buurlanden Duitsland, België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk centraal. In het bijzonder zakendoen in de sectoren energie, digitale landbouw (in de ochtend van 18 november), smart industrie en mobiliteit.

De focus in dit gratis digitale evenement ligt op de toekomst. Waar liggen kansen? En wat kunt u als ondernemer doen om internationaal succes te behalen, ondanks de geldende beperkingen en uitdagingen?

Laatste week van oktober kunt u zich digitaal inschrijven via deze website!

Volledige programma

17 november openingsessie - Alle sectoren

17 november middagsessie - Energie(transitie)

17 november avondsessie - Smart Industrie

18 november ochtendsessie - Digitale landbouw

18 november middagsessie - Mobiliteit