16 november DATAGRI 2020 Webinar

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Tijd -
  • Locatie Online webinar

Van 16 t/m 20 november zal voor de 3e keer het DATAGRI event plaatsvinden. Dit jaar zal DATAGRI 2020 geheel virtueel plaatsvinden en experts uit de hele wereld samenbrengen tijdens de ‘1e week van de Digitalisering van de landbouw- en voedingsmiddelenindustrie

DATAGRI 2020
Beeld: ©DATAGRI 2020 / DATAGRI 2020

Voorafgaand aan het evenement in november, vinden er 4 webinars plaats:

1) ‘Artificial Intelligence’ reeds in juni gehouden (in het Spaans),

2) ‘Digitale Transformatie in Coöperaties’ gehouden in juli (in het Spaans),

3) ‘Innovatie en scholing in de AgTech’ op 19 september waar tevens Wageningen Universiteit aan deel zal nemen (in het Engels met Spaanse ondertiteling).

4) ‘Gedragscode uitwisseling landbouw en agrifood gegevens in Spanje’ in oktober

Tijdens dit webinar in oktober zal de focus, met ondersteuning door de landbouworganisatie COAG, liggen op het opstellen van een gedragscode voor de uitwisseling van agrofoodgegevens in Spanje. Dit met het oog op het optimaliseren van de potentiële voordelen van een dergelijke uitwisseling, in overeenstemming met eerlijke en transparante regels, om antwoorden te kunnen geven op vragen over privacy, gegevensbescherming, intellectuele eigendom, vertrouwen/machtsverhoudingen, opslag en behoud.

DATAGRI visitors
Beeld: ©DATARGI 2020 / DATARGI 2020

Meer informatie over het event in november kun je raadplegen op de website: DATAGRI 2020 of volgen via Twitter #DATAGRIvirtual20.