04 november De 3e kookwedstrijd Nederlands kalfsvlees in Tokio
Activiteitendata
- Tokyo Yamanote Cooking School
Op 4 november a.s., wordt de derde kookwedstrijd van Nederlands kalfsvlees gehouden in Tokyo.
Het doel is de bekendheid en kookvaardigheid van Nederlands kalfsvlees te promoten onder chefs en diegenen die zich bezighouden met de ontwikkeling van voedselproducten.
Net als vorig jaar zal Dr. Evert Jan Krajenbrink, Landbouwraad van de Nederlandse Ambassade de uitreiking bijwonen.
Tijdens de uitreiking zullen de prijzen, inclusief een studiereis naar Nederland, worden uitgereikt aan de twee chefs die zijn geselecteerd voor de hoogste onderscheiding en de onderscheiding voor uitmuntendheid.
* De studiereis kan worden geannuleerd afhankelijk van de situatie in verband met het coronavirus. In dat geval wordt er een aandenken overhandigd.
De juryleden zijn Ryuta Iizuka van "Restaurant Crown", Ryuichi Hamasaki van "Ristorante Hamasaki" en Koichi Yodono, hoofdredacteur van "Monthly Specialty Cuisine".