07 oktober Polen: digitale handelsmissie plantaardige producten

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Online

De handelsmissie plantaardige producten Polen zal digitaal plaatsvinden.

Polen is een groeimarkt voor plantaardige producten. Bent u producent van vegetarische of vegan producten en wilt u uitbreiden in Europa? Verken de markt tijdens onze virtuele missie naar Polen. Ontdek hoe u kunt zakendoen, samenwerken en contacten leggen met Poolse bedrijven en investeerders.

Beeld: NL embassy Poland

Polen hotspot voor voedselinnovatie

Polen biedt mogelijkheden voor Nederlandse ondernemers in het mkb. Het is een grote markt met zo'n 38 miljoen inwoners. Poolse consumenten staan open voor voedselalternatieven en eten graag vegetarisch. De Poolse hoofdstad Warschau staat al jaren in de top-10 van de meest aantrekkelijke steden voor vegetariërs, volgens portal Happy Cow. Lees hier ons marktrapport voor plantaardige producten in Polen.

Door de centrale ligging in Europa functioneert Polen ook als 'hub' voor bedrijven die verder naar het oosten willen. Ten slotte is Polen lid van de Europese Unie. Dat maakt export van uw producten relatief eenvoudig.

Deelname en kosten

Meld u snel aan, via een e-mail aan de Landbouwafdeling van de Nederlandse ambassade in Warschau: war-lnv@minbuza.nl. Telefoon: +48 22 559 12 69

De uiterste aanmelddatum is 11 september. De voertaal is Engels.

Deelname aan deze digitale missie is gratis. Deelname staat open voor bedrijven met interesse in de Poolse markt, die zijn ingeschreven bij een Nederlandse Kamer van Koophandel en die vegetarische of vegan producten produceren of distribueren.