06 oktober Iberflora digital marketplace 2020

Activiteitendata
-
-
Virtuele beurs

Online - Organisatie Feria de Valencia

Van 6 - 8 oktober 2020 wordt voor de 49e keer in Valencia de Iberflora beurs gehouden, maar dit jaar alleen virtueel via de 'Digital Marketplace Iberflora'. De fysieke beurs zal verplaatst worden naar 2021.

Iberfora 2020 Valencia
Beeld: ©Iberfora / Iberfora

De Iberflora beurs is de Spaanse vakbeurs voor professionals uit de sierteelt sector waar de laatste ontwikkelingen, trends, technologie en nieuwe producten worden getoond op het gebied van planten, bloemen, landschapsarchitectuur en buitendecoratie. Dit jaar wordt de beurs vanwege de coronasituatie voor het eerst geheel virtueel gehouden.

Ga voor meer informatie naar de beurswebsite: Iberflora 2020 of lees het persbericht

Cijfers Iberflora algemeen
Beeld: ©Iberflora / Iberflora
Cijfers Iberflora 2019
Beeld: ©Iberflora / Iberflora