30 september Nationaal Export Event 2020 - Digitaal

Activiteitendata
Online

Exporteert u goederen of diensten? En wilt u meer weten over internationaal zakendoen? Houd 30 september vrij in uw agenda voor het Nationaal Export Event. Hét evenement voor startende en ervaren exporteurs die willen investeren in internationaal succes.

Dit jaar digitaal

Deze bijzondere tijd vraagt om vernieuwing van de opzet van het Nationaal Export Event. Daarom bieden we deze editie volledig in digitale vorm aan. Inspirerende keynote sprekers en 1-op-1-gesprekken met Nederlandse ambassades en economische posten, staan ook dit jaar op het programma. De details volgen binnenkort.

Impressie Nationaal Export Event 2019

Bent u benieuwd naar wat er vorig jaar aan bod kwam tijdens het Nationaal Export Event? Bekijk dan de impressie van het Nationaal Export Event 2019 (YouTube).

Meer weten?

Houd de agenda van onze website en de website van het Nationaal Export Event in de gaten.

Export Event