08 september Four Oaks Trade Show (POSTPONED)

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Verenigd Koninkrijk, Lower Withington

Farm Lane
Lower Withington
Macclesfield
Cheshire
SK11 9DU

Four Oaks is een commerciële sierteelt show die in 2020 voor de 50e keer wordt georganiseerd. Kwekerijen vanuit heel Europa zijn op de show aanwezig. De show trekt ook veel internationale bezoekers, inclusief telers, tuincentra, boerderijwinkels, lokale authoriteiten, landschapsarchitecten, tuinontwerpers en bloemisten.

Voor Nederlandse kwekerijen van bomen, planten, bloemen, bollen en voor de toeleverende industrie biedt de Four Oaks Trade Show een mooie kans om hun producten in het Verenigd Koninkrijk op de markt te brengen.

UPDATE: vanwege de coronaviruscrisis zal de Four Oaks Trade Show dit jaar niet doorgaan. De volgende editie is op 7 en 8 september 2021.