15 maart SIVAL 2022 - Plant production trade show

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Angers, Frankrijk

NIEUWE DATA

Plant production trade show SIVAL zal plaatsvinden in maart 2022. En marge van deze vakbeurs, waar ook diverse Nederlandse bedrijven exposeren, zal een handelsmissie Bedekte Teelten Frankrijk plaatsvinden. Wilt u meer weten? Stuur een email: par-lnv@minbuza.nl

Plant production trade show SIVAL:

Get connected to the crop productions of tomorrow.

With 700 exhibitors and 26,000 professional visitors annually in Angers, SIVAL is the only trade show in France to present a comprehensive and impressive offering of equipment and services for all plant productions: arboriculture, vegetable crops, seeds, viticulture, horticulture, medicinal and aromatic plants, cider, mushrooms and tobacco.