08 maart GFIA Abu Dhabi - VAE

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Verenigde Arabische Emiraten (VAE), Abu Dhabi National Exhibition Centre

UPDATE: GFIA Abu Dhabi is uitgesteld tot 8 t/m 10 maart 2021! De Global Forum for Innovations in Agriculture vindt plaats in Abu Dhabi, VAE. GFIA is gedreven door het idee van sustainable food production middels innovatie in landbouw. Er zal een Nederland Paviljoen georganiseerd worden, waarbij deelnemers 40% korting krijgen op hun booth.

De regio MENA (Middle East & North Africa) kampt met snelle bevolkingstoename en behoefte aan lokale voedselproductie om afhankelijkheid van voedselimport te doen afnemen.

GFIA bestaat uit een conferentie en internationale handelsbeurs waar vorig jaar 120 landen aanwezig waren. De beurs biedt gelegenheid de handelsmarkt van het Midden-Oosten te verkennen/betreden. De focusthema's zullen zijn:

  • Date palm production
  • Livestock & animal production
  • Aquaculture
  • Indoor farming & hydroponics
  • Sustainable crop
  • AGROLOGISTICS

De beurs biedt leveranciers in de markt voor tuinbouw / gecontroleerde omgevingen de mogelijkheid om grote ambities in de regio te bereiken. Met een stand op GFIA in 2020 staat u naast vaste (Nederlandse) exposanten zoals Royal Brinkman, Artechno, Bosman van Zaal, Certhon, Dalsem, Holland Agri Machinery, Hoogendoorn, KG Systems, Koppert biological control en anderen.

Op het tuinbouw deel van de GFIA 2020 zal een Nederland Paviljoen georganiseerd worden. Dit paviljoen wordt georganiseerd door de beursorganisator. Nederlandse bedrijven die meedoen aan het Nederland Paviljoen krijgen 40% korting op de kosten voor hun booth. GFIA kent dit jaar een speciaal gedeelte voor agrologistiek.

Nederlandse bedrijven die belangstelling hebben voor deelname aan het Nederland paviljoen op dit deel van de beurs kunnen contact opnemen met het Landbouwteam van de Nederlandse ambassade in de Golfregio via RIY-LNV@minbuza.nl

Voor meer informatie over de beurs: http://innovationsinagriculture.com