21 maart Denemarken: Food expo 2021

Activiteitendata
-
Denemarken, Herning (Jutland)

Foodexpo 2021 is te vinden in Herning, in het beurscomplex MCH (Messecenter Herning Kongrescenter).

Volgens de organisatoren is de Foodexpo de grootste vakbeurs voor levensmiddelen, dranken en horeca van de Noordse landen.

In 2020 werd de beurs eerst uitgesteld en vervolgens afgelast vanwege de Corona crisis.

De beurs zoekt naar de beste, meest unieke en meest innovatieve producten. Centraal op de beurs staan Retail en de Hotel business. Alles van technologie tot interieur, van hygiëneoplossingen tot eten en drinken, is op deze beurs te vinden. Een hal is volledig gericht op biologische en andere duurzame producten.

Bezoekers vanuit vele sectoren zijn aanwezig op de beurs. Zowel horeca, als supermarktketens, maar ook specifiekere bezoekers als wijnhandelaren en kaaswinkels. In 2014 waren er 214 standplaatshouders en 24.234 verschillende bezoekers. Voor 79,4% van de exposanten leidde de beurs in 2014 tot handelsovereenkomsten, aldus de organisatie.

Kijk voor meer informatie over de beurs op de website: http://www.uk.foodexpo.dk/

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Renske Nijland, via email renske.nijland@minbuza.nl of telefoonnummer +45 33 70 72 37. Zij zal waarschijnlijk ook een dag op de beurs aanwezig zijn.