15 januari Groenten en fruit beurs

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Polen / Nadarzyn

Ptak Warschau Expo is het grootste internationale tentoonstellings- en conferentiecentrum in Polen en Centraal-Europa. Het centrum ligt aan de rand van Warschau. Het heeft 143.000 m2 tentoonstellingsruimte in zes paviljoens en 500.000 m2 buitenruimte, die gebruikt kan worden voor tentoonstellingen en buitenactiviteiten.

De grootste tentoonstelling van groenten en fruit in Polen is vooral gericht aan groenten producenten en bedrijven van tuinbouwsector. Tijdens de beurs is het mogelijk om deel te nemen aan de lezingen van de belangrijkste autoriteiten op dit gebied.

business talk

Gezien grote interesse van diverse bedrijven hebben de organisatoren de beurs 4 jaar geleden naar de nieuwe locatie verplaatst om de beurs uit te breiden tot 20 000m2.