01 juni Handelsmissie naar Japan: AgriFoodTech handels missie (postponed)

Activiteitendata
-
Japan, Tokio

Team ExpoNL en elders in Tokio

Bent u actief in de Food-sector en wilt u de Japanse markt verkennen, of uw aanwezigheid daar uitbreiden? Neem dan deel aan de 'Smart Food Innovation' handelsmissie naar Japan van 1 t/m 5 juni a.s. De missie is een goede gelegenheid om uw bedrijf of kennisinstelling te introduceren en uw marktkansen in Japan te verkennen in de allure van de komende Olympische en Paralympische Spelen in Japan.

In aanloop naar de Spelen

In 2020 vinden de Olymosche en Paralymipsche Spelen plaats in Tokyo. In aanloop daarnaar toe zal Nederland zich presenteren in Expo van het TeamNL Tokyo Center in Tokyo.

Oost NL organiseert een AgriFoodTech handelsmissie in samenwerking met de Nederlandse ambassade in Tokyo, Wageningen University & Research, IMEC/OnePlanet, Foodvalley en Kennispoort Regio Zwolle. De missie brengt technologische innovatie, expertise-ontwikkeling en samenwerking tot stand voor ondernemers die hun kansen willen ontdekken in Japan. Voor de zakelijke markt valt er in de maand voorafgaand aan de Spelen al veel te winnen in Japan.

Onderdeel van de missie is een bezoek aan de Foodvalley Summit Personalised Nutrition. Tijdens de door Foodvalley georganiseerde  summit kunnen deelnemers aan de missie ook een apart ‘side program’ AgTech volgen en deelnemen aan de matchmaking.  

Voordelen van deelname aan een handelsmissie op een rij:

  • Ontmoetingen met potentiële zakenpartners
  • Groei van uw internationale netwerk
  • Beter zicht op marktkansen in Japan
  • Uitwisseling van kennis vergroten van uw naamsbekendheid
  • Kansen voor Nederland: Food en equipment
  • Kansen in de landbouwsector

Voor wie

Bent u een R&D-manager, CEO, CTO of business development manager van een bedrijf of kennisinstelling actief in de Food-sector? Heeft u interesse in de Japanse markt of het aangaan van samenwerkingen met Japanse bedrijven of investeerders in de voedselindustrie? Dan is deze missie voor u een mogelijkheid om die ambities te verwezenlijken.

Interesse en aanmelding

Deze missie staat open voor bedrijven uit heel Nederland, met een focus op Gelderland en Overijssel. Heeft u interesse in deelname?

Voor meer informatie en aanmelding, bekijk de uitnodiging door Oost NL, die de handelsmissie organiseert in opdracht van de provincies Overijssel en Gelderland om internationale handel te stimuleren.