20 november Holland Paviljoen - Agro Innovation Tokyo 2019

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Japan, Tokyo Big Sight

Dit jaar vindt de jaarlijkse tuinbouwbeurs Agro-Innovation plaats van woensdag 20 tot en met vrijdag 22 november in Tokyo Big Sight. Net als voorgaande jaren faciliteert de Nederlandse ambassade een Holland paviljoen op de beurs.

Agro-Innovation is in Japan één van de belangrijkste tuinbouwbeurzen voor professionals.  De beurs geldt als kruispunt voor toonaangevende bedrijven die de allernieuwste technologie, kennis en producten aanbieden. De beurs heeft grote invloed op de hele waardeketen van de landbouwsector in Japan, van productie, verwerking en logistiek, tot de handel in tuinbouwproducten en –diensten. Er worden ca. 15.000 professionele bezoekers verwacht bij deze beurs waar ca. 250 exposanten aanwezig zullen zijn.

Heeft u plannen om de Japanse markt te betreden of uw marktaandeel in deze regio te vergroten?  Wij nodigen u dan uit om als exposant deel te nemen aan het Holland Paviljoen van Agro Innovation. Meer informatie over de beurs waaronder deelname, informatie en inschrijvingsformulier zijn beschikbaar hier.

Tuinbouwseminar en netwerkreceptie

De Nederlands ambassade zal daarnaast een glastuinbouwseminar organiseren op 21 november met als thema “Profitable greenhouse production in Japan: Usage of AI, robotics, climate controls and renewable energy in hot and humid weather conditions”.

Het doel is om de belangstelling van meer grote bedrijven en regionale overheden in de Nederlandse tuinbouwsector op te wekken. Na afloop van het seminar wordt er een netwerkreceptie gehouden.